Resepti (n.20 kpl)
2 pkt torttutaikinalevyjä
jauhelihatäyte:
400 g jauhelihaa
5-6 dl vettä+lihaliemikuutio
1 dl riisiä
1 sipuli
1 pkt tuorejuustoa
1 muna voiteluun
munariisitäyte:
5 keitettyä kananmunaa
1,5 dl riisiä
suolaa
1 pkt tuorejuustoa
Ota taikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia ennen valmistusta. Valmista täytteet: paista jauheliha, sekä kuorittu ja kuutioitu sipuli öljyssä pannulla. Keitä molempien täytteiden riisit kypsäksi. Keitä kananmunat ja murskaa ne haarukalla. Sekoita keskenään jauheliha-sipuliseos, puolet riiseistä ja tuorejuusto. Tee samoin toisen täytteen aineksille. Kauli sulaneita taikinalevyjä hitusen suuremmaksi. Viillä toiseen puoliskoon pieniä viiltoja ja laita toiselle puoliskolle täytettä. Käännä kansi(eli se, mihin teit viiltoja) täytteen päälle ja rutista tiukasti kiinni(voit käyttää apuna hieman vettä). Voitele pasteijat kananmunalla ja paista 220 °C noin 15 minuuttia. Anna hieman jäähtyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti